Träleksaker från Grimms

Hos KoKoBello hittar du ett utvalt sortiment av härliga färgglada pussel, byggblock, klossar, möbler till dockhus och andra leksaker från tyska Grimms. Pedagogiska leksaker som utvecklar ditt barns kreativitet med inspriation från waldorf-  och montessoripedagogik. Vilket märks i hur väl dessa leksaker är utformade för lärande. Färg, form, matematik och logik får barnet med sig på köpet i leken.

Leksaker av trä passar i det naturliga kretsloppet. Trä är miljövänligt då det är en förnybar resurs. Trä ger barnet en mängd olika sensoriska upplevelser  eftersom trä kan ha så olika karaktär – ibland är det ljusare, ibland mörkare, det kan vara hårt, mjukt, jämnt eller slätt. Trä är varmt, luktar gott och kan låta på olika sätt. Trä är även naturligt antibakteriellt då bakterier kan inte växa på trä. Leksaker av trä går även lätt att laga om de går sönder.

Grimms fina produkter är producerade i Tyskland av al, lind, lönn och körsbärsträ som vuxit i Europa. De är ytbehandlade med vegetabiliska oljor eller giftfria färger som är ofarliga för hälsan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *