Handla ekologiska miljömedvetna julklappar säkert och tryggt i KoKoBello

Miljömedvetna julklappar

Om du vill du handla miljömedvetna och ekologiska julklappar till nära och kära har du hittat rätt. Vi har roliga julklappar till barnen, snälla julklappar till mamma, goda julklappar till pappa, härliga ulliga kläder av ekologisk obehandlad ull till hela familjen.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

KoKoBello är inte bara Södertäljes finaste butik utan också e-handel där du kan beställa julklappar till hela familjen med snabb och trygg leverans.

Trygg och snabb levererans

Butiken är öppen. Webbshoppen är öppen. Vi packa och skickar din beställning samma dag. Vi skickar alla ordrar spårbart hela vägen. Du har leverans redan dagen efter.

Vi slår gärna in paket

Det kan du beställa i kassan på vår hemsida. Du kan också välja hemleverans för att vara säker på trygg leverans även under covid-restriktioner.

Välkommen

Covid – 19 ~ vi mår bra och vi jobbar på!

Till våra kära kunder!

Vi hoppas att ni håller er friska och starka under dessa virustider!

Vår situation är troligtvis liknande din: regering och myndigheter sätter restriktioner, familjen stannar hemma med sjuka barn medan vi alla försöker göra vårt bästa för att ta oss igenom detta.

TACK!

Vi är så glada och tacksamma över alla våra fina kunder som visar fortsatt förtroende för oss! Både er som kommer in i butiken i Södertälje för att handla eller bara säga hej samt er som som besöker och handlar vår hemsida.

Vi är ett litet familjeföretag med få anställda och vi kommer göra vårt yttersta för att såväl kunder som anställda skall känna sig trygga i denna svåra situation. Vi håller oss uppdaterade på information som kommer från myndigheter och regering och följer självklart folkhälsomyndighetens riktlinjer.

TRYGG LEVERANS

Vi packar alla våra beställningar lokalt i butiken i Södertälje. Inga stora lagerlokaler. Inga stora arbetsgrupper. Vi är en så pass liten arbetsgrupp att vi har koll på hur alla mår och så länge alla mår bra så jobbar vi på. Är vi dåliga är vi hemma!

Vi tror att du som lyssnat på medias rapportering förstår vilken stor belastning hela denna situation är för en småföretagare. Men vi skall göra vårt bästa för att ge våra kunder den god service med tanke på de extraordinära omständigheterna.

Än så länge fungerar all logistik som vanligt. Fraktbolagen hämtar hos oss och håller sina utlovade leveranstider dvs ditt paket finns att hos ditt ombud dagen efter du lagt din beställning.

Vi har också lagt till valet ”Hemleverans” i kassan på vår hemsida. Denna måste vi dock ta extra betalt för för att klara krisen. Men alternativet finns för dig som absolut inte kan eller vill ta dig ut från ditt hem!

BUTIKEN I SÖDERTÄLJE

Butiken i Södertälje är öppen vardagar kl 10-18 samt lördagar kl 10-15 som vanligt så länge samhället är öppet. Här hittar du hela vårt sortiment.

Lokalen är stor och rymmer med god marginal de kunder som vågar sig ut. Du här mer än hjärtligt välkommen in!

Ha en fin dag!

Träleksaker från Grimms

Hos KoKoBello hittar du ett utvalt sortiment av härliga färgglada pussel, byggblock, klossar, möbler till dockhus och andra leksaker från tyska Grimms. Pedagogiska leksaker som utvecklar ditt barns kreativitet med inspriation från waldorf-  och montessoripedagogik. Vilket märks i hur väl dessa leksaker är utformade för lärande. Färg, form, matematik och logik får barnet med sig på köpet i leken.

Leksaker av trä passar i det naturliga kretsloppet. Trä är miljövänligt då det är en förnybar resurs. Trä ger barnet en mängd olika sensoriska upplevelser  eftersom trä kan ha så olika karaktär – ibland är det ljusare, ibland mörkare, det kan vara hårt, mjukt, jämnt eller slätt. Trä är varmt, luktar gott och kan låta på olika sätt. Trä är även naturligt antibakteriellt då bakterier kan inte växa på trä. Leksaker av trä går även lätt att laga om de går sönder.

Grimms fina produkter är producerade i Tyskland av al, lind, lönn och körsbärsträ som vuxit i Europa. De är ytbehandlade med vegetabiliska oljor eller giftfria färger som är ofarliga för hälsan.